Zásady ochrany osobných údajov

Prevádzkovateľ
Prevádzkovateľom je v súlade s ust. §6 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov Ing. Dana Bunová, trvalé bydlisko Šalviová 32, Bratislava 821 01, Slovenská republika.

 

Aké osobné údaje získavame?

Komentáre a otázky
Ak zanecháte na webe www.dobretexty.sk komentár alebo položíte cez formulár otázku/požiadavku, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára: meno, priezvisko, mobil, e-mailová adresa. Taktiež zbierame IP adresu + user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Súbory cookies
Na webstránke môžete súhlasiť s tým, že tento web používa na poskytovanie služieb, analýzu návštevnosti a prípadnú personalizáciu reklám súbory cookies. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Vložený obsah z iných webov
Články na tejto webstránke môžu obsahovať vložený obsah ako sú videá, obrázky, články ap. Vložený obsah sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať sledovanie tretími stranami a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom. Vrátane sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom.

S kým zdieľame vaše údaje?
So žiadnou treťou stranou vaše osobné údaje nezdieľame a neposkytujeme ich.

 Vaše práva nad svojimi údajmi
Kedykoľvek môžete požiadať o vymazanie všetkých svojich údajov z našej databázy. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.